Éttermünk & Panziónk címe: 3300 Eger, Egri utca 8.
Telefon: +36 (36) 363-799; +36 (30) 636-8112

Étterem

Bistro éttermünk a francia vidéki konyha Normandiára jellemzősajátos ízvilágával és meleg szerető vendéglátásával kellően töltve várjuk kedves vendégeinket foglalásaikat és személyes meg keresésüket szives vendéglátással viszonozzuk.

 

Restaurant Bistro propose une cuisine de campagne française saveurs uniques de Normandie et l'hospitalité chaleureuse et accueillante d'un suffisamment chargée pour nos clients sur leur vie personnelle et préferent chercher leur la pareille de l'hospitalité.
 

Menu Français -Printemps

LA PETIT NORMAND


ELŐÉTELEK

Konfitált Békacomb cuisses de grenouilles Brunoise zöldség ágyon ­ 2290

Rántott Camanbert Áfonya lekvárral 1890
 
Garnélanyárs roppanós citromos vajas mentás zöldségekkel 2990
 

LEVESEK
 
Norman Almaboros vadraguleves­ 1850
 
Fácán Consommé Fürjtojással 3 dl ­1290

Húsleves gazdagon ­ France pots de viande ­1490
 


SALÁTÁK - ­PÁROLT ZÖLDSÉGEK
 
 
Füstölt Norvég lazacfilé salade avec une vinaigrette ­1980
 
Zöldsaláta & Párolt zöldségek fűszeres petite queue­ Kis Kakas Konfit 1990
 
Fűszeres Csirke Mell Filé Kevert Zöld Salátával 2290
 
 

FRISSENSÜLTEK
 
Foie de lapin avec la sauce Dijon­ nyúl comb dijoni mártásba 3490
 
Fekete kagyló húsa alma borban foghagymás vajjal 3190

Roti Pork filé ­rántott Sertésnek Karaja 2590
 
 
KÉSZÉTELEK
 
Boeuf Bourguignon ­Marha Pörkölt ,Sárgarépa,Rókagomba,Burgundi borba 2990
 
Borjú Blanquette ­Francia házias borjúragu pikánsan3190
 
Coq au vin rouge­ Kakas Vörösborban Zöldségesen 2950
 
Confit de canard de la jambe­Kacsacomb Confitálva zsírjában 3190
 

KÖRETEK
 
Fűszeres burgonya­ 990
 
Hasáb burgonya­ 690
 
Párolt rizs­ 650
 
Toboz krokett ­950
 
Tagliatelle ­ 950
 
Petrezselymes burgonya ­850
 
Párolt zöldség 1190
 
Burgonya Gratin 1290
 

KÉSZ SALÁTÁINK
 
Paradicsom composition­ 950
 
Uborka saláta moutarde de Dijon à ­960
 
Kevert saláta Sajt forgáccsal 1350
 
Alma Compót Mézes Alma ecetben 1250
 

DESSZERTEK
 
Csoki Mousse Szamóca konfit 1290
 
Meggyes clafoutis ­­áfonyás la petit piskóta­ 1290
 
Ahogy Lamotte ­ Beuvronban & Tarte ­Tatin­ 1390
 
Sélection de fromages français­ Sajt válogatás. 2590

 

SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK MIVEL FRISSENKÉSZÜLNEK AZ ÉTELEINK TÚLNYOMÓ RÉSZE EZÉRT ALKALMANKÉNT 30-40 PERC A VÁLASZTOTT ÉTELEKTŐL FÜGGŐEN AZ ÉTEL ELKÉSZÍTÉSE

MIVEL SZERETNÉNK A LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL A LEGJOBBAT KÉSZÍTENI ÖNÖKNEK  TISZTELETTEL A KONYHA SZEMÉLYZETE
​​
BON APPÉTIT  & SONO